Hotel Medián | 4080 Hajdúnánás, Hunyadi út 13. | +36 52 570 140|recepcio@hotelmedian.hu
Programajánló

Egy remek sétaútvonal ami a Hunyadi utcán található Tájházba vezet, mely a XVIII. Század végén épült népi klasszicista stílusban. Az épület bemutatja egyrészt a vidék jellegzetes házbelsőjét, másrészt helyet ad a közel 200 éves múltra visszatekintő szalmaipar emlékének, emellett állandó kiállítás tekinthető meg szalmából és gyékényből készült tárgyakból.


Következő állomásunk a Jókai utcán levő Aranyszalma Alkotóház és Galéria. Itt megismerkedhetnek a a szalmafonás rejtelmeivel, de alkotásokból rendezett kiállítás és a régi üveggyűjtemény is kedvelt látogatói cél.

Végül de nem utolsó sorban a Bocskai úton található Helytörténeti Gyűjteménybe látogathatunk el, amely 2006-ban nyitotta meg kapuit, gyarapodó anyaga néprajzi, történeti és képzőművészeti jellegű. Jelenleg időszaki kiállítások váltják egymást, melyek a város múltjához köthető ismereteket továbbítanak.

Remek programokért, kérjük keresse kollégáinkat a recepcio@hotelmedian.hu e-mail címen vagy Hotel Medián központi számán 06-52-570-140-es számon, ahol készséggel állunk rendelkezésére!